Családireceptkönyv.hu

Stroganoff bélszín


Írta:

Adag: x
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


bélszín, gomba,hagyma, cukor, mustár, vörösbor, csemege uborka, tejföl, petrezselyem, olaj

Elkészítés:



Ducik szerint:
Vajon, kevés olíván, bőven karikára vágott hagymát és vegyesen laska és csiperkegombát dinsztelünk, sózzuk, borsozzuk, majd 1 kk cukorból, 2 kk mustárból, fél dl vörösborból készült keverékkel leöntjük, apróra vágott kevés csemege uborkát rakunk bele, összeforraljuk. A csíkokra vágott bélszínt olajon megpirítjuk, ráöntjük a gombás mártást, összepároljuk, leöntjük 1-2 kanál friss tejföllel, petrezselyemmel megszórjuk, tálaljuk.

Floyd szerint:
Vajon félfőre vágott bő vöröshagymát dinsztelünk, sózzuk, majd paprikázzuk, hozzátesszük a felkockázott gombát, puhára dinszteljük, kevés tejfölt rakunk hozzá, készre pároljuk, félretesszük. A felcsíkozott bélszint vajon fehéredésig sütjük, sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk, majd összeöntjük a kész gombás raguval, bőven tejfölözzük, petrezselyemmel, kevés citromlével ízesítjük, készre főzzük, rizzsel tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Ossobucco
Ossobucco

A hússzeleteket alaposan mossuk meg, mert szilánkos lehet. A fölösleges vizet itassuk le róla. A zöldségeket tisztítsuk meg, a sárgarépát, zellert nagy lyukú reszelőn reszeljük le....

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Pacalpörkölt burgonyával
Pacalpörkölt burgonyával

Az alaposan megtisztított pacalt sós, babérleveles vízben forraljuk, amikor felforrt leöntjük és ezt többször legalább/ négyszer, ötször/ ismételjük mindaddig, amíg teljesen szag...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bográcsban főtt marhagulyás
Bográcsban főtt marhagulyás

A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az olajat felforrósítom és üvegesre pirítom benne a hag...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marharagu borosan
Marharagu borosan

A marhalapockát felkockázzuk.A vöröshagymát apróra vágjuk, a sárgarépát és a zellert vastagabb szeletekre felszeleteljük. Az olajat felhevítjük. A marhahúst sózzuk, borsozzuk, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk