50 dkg felkockázott burgonya
50 dkg csirkemell
1 kis konzerv sűrített paradicsom.
2 paradicsom
1 nagyobb fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
25 dkg reszelt sajt
friss bazsalikom
étolaj
só, bors, ételízesítő
Ha van otthon, akkor egy kis bacon
A krumplikat felkockázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Amíg fő a hagymákat apróra vagdossuk és olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott csirkemellet, majd fehéredésig pirítjuk. Közben mehet bele az apróra vagdosott paradicsom és a sűrített paradicsom is.
Egy picit főzzük, majd sózzuk borsozzuk, bazsalikommal és fokhagymával fűszerezzük.
Leszűrjük a krumplit és egy tepsibe öntjük, összekeverjük a csirkés raguval, majd megszúrjuk a tetejét reszelt sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul. (15-20 perc)
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és kicsontozzuk. Pörkölt alapot készítünk, beletesszük a csirkecombokat, vizet öntünk rá, készre főzzük A tojásokat ketté választjuk. A lisztbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a PÁCOT -Összekeverjük a mustár+ majonéz +zúzott fokhagyma +olaj+ méz+ só+ bors -Jól elkeverjük -csirkemelleket enyhén kiverjük, és a páccal lekenjük -egy edénybe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA csirkemelleket kiveszem a tejből, nem mosom meg, csak papírtörlővel áttörlöm. Zsebet vágok bele. Kívül-belül megfűszerezem. A zsebeket megtöltöm sajttal és barackkal, majd szelet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a joghurt marinád azért kell, mert segít megtartani a panírt, növeli a hús nedvességtartalmát, és jó ízszállító (egyébként meg tudományosan igazoltan a joghurt az egyetlen valób...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű