1-2 db MAGGI Erőleves kocka
ízlés szerint MAGGI Húsvarázs ételízesítő
kevés fokhagyma
2 közepes fej vöröshagyma
fél kg (kb) burgonya
Az apróra darabolt, MAGGI Húsvarázs ételízesítővel megszórt húst, (rövidkarajt) az apróra vágott hagymán, vajjal, vagy olajjal egy mélyebb nyeles-serpenyőben éppen csak kérgesre pirítunk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a hús-mennyiségtől függően az 1-2 db MAGGI Erőleves kockát.
Felöntjük annyi vízzel, hogy kb. félig ellepje, majd fedő alatt kb. 20 percig pároljuk. Utána fedő nélkül visszasütjük zsírjára az egészet.
Az apróra vágott és kisütött burgonyával összekeverem és máris fogyasztható.
Csemegeuborkával kínáljuk. Nagyon finom, laktató étel.
A hagymát, fokhagymát kockákra vágjuk és megpirítjuk, beletesszük a darált húst, fűszereket (majorannából jó sokat) és puhára pároljuk. Kevés vizet adhatunk a végén hozzá, ho...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA tarját kiklopfoljuk, besózzuk, borsozzuk. Pár perc állás után kevés zsírban kérget sütünk rá (pirítjuk). A burgonyákat meghámozzuk, karikára vagdaljuk,vagy gyaluljuk. A hagymáka...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű(Én ehhez gyakran a maradék 1-2 szelet sült lazacot használom, az a leggyorsabb.) Friss halból: lefejtem a bőréről a lazacot, villával apróra töröm, figyelem, hogy nehogy legyen b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lencsét alaposan átmossuk, feltesszük főni bő vízben (1-2 cm-re ellepje a lencsét) a babérlevéllel és a fokhagymagerezdekkel. Puhára főzzük, forrástól számított kb. 45 perc....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes