2 db hagyma
4 db paradicsom
6 db paprika
só
6 db tojás
olaj
Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rárakjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát, sózzuk. Fedő alatt puhára főzzük, majd hozzáadjuk a 6 felvert tojást. Összekeverjük, ha megszilárdult a tojás, már kész is a lecsónk. Jó étvágyat.
1. A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük. 2. 3 evőkanál olajon 1 fej nagyon apróra vágott vöröshagymá...
Elkészítési idő:a lisztet a tálba szitáljuk ,a langyos vízben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt.A sót a liszttel elkeverjük, a mélyedésbe keverjük az olajat és a felfuttatott élesztőt. 10 percig...
Elkészítési idő:A burgonya külső héját lekaparjuk, megmossuk, majd 4 felé vágjuk és kivajazott jénaiba tesszük. Rátesszük az apróra vágott paprikát és hagymát. A tetejére ráhelyezzük a vékonyra...
Elkészítési idő:Két kiló krumplit héjában, sós vízben puhára, 8 tojást pedig keményre megfőzzük. A krumplit vékonyra szeljük, a tojást tojásszelővel szintén. Egy nagy tűzálló üvegedényt kivajazunk...
Elkészítési idő: