50 dkg fejes káposzta
2 nagyobb sárgarépa
2 dl görög joghurt (sűrű)
2 ek porcukor
2 ek mézes mustár
0,5 teáskanál só
1 késhegynyi őrölt fekete bors
2 dl jó minőségű majonéz
1 ek fehérborecet
1 tk citromlé
Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be.
A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustárt, sót, borsot és a joghurtot. Ezután savanyítsuk borecettel és citromlével. Öntsük rá a káposztára, és salátás kanállal keverjük össze. Jól behűtve tálaljuk.
A sült csirkemellről leszedjük a húst és csíkokra vágjuk. A zöldségeket tetszésünk szerint feldaraboljuk. A salátaleveleket nagyobb darabokra tépjük. A medvehagymát apróra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségkeveréket roppanósra pároljuk, majd hűlni hagyjuk. A krémsajtot, tejfölt, főtt tojás sárgáját, 1 db pépesre reszelt almát simára keverünk, sózzuk, borsozzuk, majd az aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és összedolgozzuk. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük, a savanyú uborkát i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra vágjuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, bőven megszórjuk a fűszerekkel és félretesszük, hogy összeérjenek az ízek. A karalábét, répát és a zellert csíkokra vágjuk, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű