Maggi Húsvarázs Ételízesítő ízlés szerint MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
6 db csirkecomb
1 kg burgonya
1 dl tej
3 ek. vaj
ízlés serint bors
2 ek. chili öntet
3 ek. Erős Pista ételízesítő
A fűszereket egy tálában összekeverjük és a csirkecombokat egyenként jól bedörzsöljük. A tepsibe kevés olajat öntünk és erre helyezzük a csirkecombokat.
Előmelegített sütőben 15 percig sütjük alufóliával lefedve, majd amikor már puha a hús akkor fólia nélkül 5-10 perc alatt piros, ropogósra sütjük.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd a vajjal és a tejjel jó habosra kikeverjük.
A krumplit meghámozzuk, majd fél cm-es vastag szeleteket vágunk, utána 5 percig sós vízben főzzük. Egy kerámiatálat kivajazunk és ebbe belerakjuk a víztől lecsepegtetett krumplit,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk, és sós vízben feltesszük főni. 2. Az apró vágott hagymát olajon megfuttatjuk, beletesszük a darált húst, és tovább pároljuk 3...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Nehéz1. A sós vizet felforraljuk, majd óvatosan, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kukoricalisztet és sűrű kásává főzzük. 2. Amikor besűrűsödött, hozzákeverünk egy kevés vajat....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA kuszkuszt leöntjük egyszeres mennyiségű forró vízzel, lefedjük, állni hagyjuk. Ezalatt egy mély serpenyőben elkezdjük felolvasztani a vajat, közben beletépkedjük a sonkát, kicsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű