1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
1 cs. (20 dkg) csigatészta
ízlés szerint bors
12 db csirkeszárny
1/2 fej karalábé
kevés zeller
1 db burgonya
ízlés szerint petrezselyem
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
3 db sárga répa
A csirkeszárnyakat előkészítjük, majd hideg vízben feltesszük főni. Amíg fő, meghámozzuk és megmossuk a zöldségeket.
Ha forr a leves, hozzáadjuk a zöldségeket és az ízesítőket, majd lassú tűzön főzzük, hogy ne legyen zavaros a leves.
Közben kifőzzük a tésztát is.
Lehet leszűrni a levesből ehhez lét, vagy egy kevés vízbe teszünk 1 db MAGGI Tyúkhúsleveskockát és ebben a lébe főzzük meg a csigatésztát.
A levest megkóstoljuk, megnézzük, hogy megfőtt-e a szárny, a zöldség, majd ha minden megfőtt leszűrjük a levest.
1. Előző este beáztatom a babot és a megtisztított csülköt. 2. Másnap annyi hideg sós vízben, amennyi ellepi felteszem a csülköt és kb. másfél óráig főzöm. 3. Amikor félig p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Egy lábosban felteszek 2 liter vizet, berakom a 2 leveskockát, a hagymát és 1 gerezd fokhagymát, valamint a a fűszereket. Összefőzöm, majd kiveszem a fej hagymát, beles...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat az olívaolajjal felolvasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, vékonyan felszeletelt zöldségeket, a zúzott fokhagymát, és kevergetve addig sütjük, amíg kissé pirosodni nem kezd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasba tegyük fel a vöröslencsét a kurkumával, 1 teáskanál sóval és 3-4 bögre vízzel főni. Forraljuk fel, majd vegyük takarékra és főzzük addig, a lencseszemek megpuhulnak és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű