4 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
3 ek. olaj
pici bors
1 db kisebb zöldpaprika
1 fej jégsaláta
2 ek. almaecet
0,5 l kefír
2 tasak fokhagymás öntet
A zöldségeket megmosva, megtisztítva apróra vágjuk és az olajjal, valamint az ecettel jól összeforgatjuk egy edényben.
A kefírt a fokhagymás öntettel összekeverjük, kicsit borsozzuk és ráöntjük a salátára.
Óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk és 1 órára hűtőszekrénybe rakjuk, majd tálaljuk.
A sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük. Megízesítjük s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, citromlével, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megpucoljuk. A fehérjét felszeleteljük, a sárgáját villával összenyomjuk. A sárgájához adjuk a joghurtot, a majonézt, a mustárt, a kurkumát Ízlés szerin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű