4 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
3 ek. olaj
pici bors
1 db kisebb zöldpaprika
1 fej jégsaláta
2 ek. almaecet
0,5 l kefír
2 tasak fokhagymás öntet
A zöldségeket megmosva, megtisztítva apróra vágjuk és az olajjal, valamint az ecettel jól összeforgatjuk egy edényben.
A kefírt a fokhagymás öntettel összekeverjük, kicsit borsozzuk és ráöntjük a salátára.
Óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk és 1 órára hűtőszekrénybe rakjuk, majd tálaljuk.
A felaprított hozzávalókat összekeverjük, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk majd vödörbe töltjük. Nem romlik meg!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgoz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűVágd fél cm-es karikákra a hagymát, a fokhagymát tisztítsd meg, de hagyd egészben. Egy széles serpenyőben lassú-közepes lángon fonnyaszd meg, karamellizáld a zsírban, kb. 15 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy szál fehérrépát, két szál sárgarépát, 10 dkg zeller szálat, egy kis fej vöröshagymát, 10 dkg padlizsánt ledarálunk. Fél édesköményt apróra vágunk. Serpenyőben négy evőkanál sző...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű