Családireceptkönyv.hu

Gombás húsos burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
10 dkg sajt
20 dkg gomba
2 szál póréhagyma
4 dl víz
1 evőkanál vaj
3 evőkanál tejszín
50 dkg burgonya
1 gerezd fokhagyma
1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 szelet sovány hús

Elkészítés:


A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy serpenyőben a MAGGI Ízvarázzsal megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd kivesszük és egy sütőtál aljára tesszük.
A gombát megmossuk és felszeleteljük. A póréhagymát is megmossuk, majd felkarikázzuk. A fokhagymát megpucoljuk és áttörjük.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon a zöldségeket megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát és majd a zöldséget, majd a húsra halmozzuk.
A burgonyát vékonyra szeleteljük és a zöldségek tetejére tesszük.
A tejszínnel és a vízzel elkevert MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot összeforraljuk, ráöntjük a sütőtálban lévő anyagok tetejére.
Rászórjuk a lereszelt sajtot és 50 perc alatt készre sütjük.

Gombás húsos burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pácolt feta sajt
Pácolt feta sajt

egy csomag fetasajtot falatnyi kockára vágtam, belettem egy üvegbe, szórtam rá oregánót, szárított chilit, tettem bele egy gerezd fokhagymát, színes borsot, friss rozmaringot és ka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Forgácsfánk
Forgácsfánk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ági
Sajtgolyó
Sajtgolyó

A hozzávalókat összekeverjük, golyókat formálunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk