ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
10 dkg sajt
20 dkg gomba
2 szál póréhagyma
4 dl víz
1 evőkanál vaj
3 evőkanál tejszín
50 dkg burgonya
1 gerezd fokhagyma
1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 szelet sovány hús
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy serpenyőben a MAGGI Ízvarázzsal megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd kivesszük és egy sütőtál aljára tesszük.
A gombát megmossuk és felszeleteljük. A póréhagymát is megmossuk, majd felkarikázzuk. A fokhagymát megpucoljuk és áttörjük.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon a zöldségeket megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát és majd a zöldséget, majd a húsra halmozzuk.
A burgonyát vékonyra szeleteljük és a zöldségek tetejére tesszük.
A tejszínnel és a vízzel elkevert MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot összeforraljuk, ráöntjük a sütőtálban lévő anyagok tetejére.
Rászórjuk a lereszelt sajtot és 50 perc alatt készre sütjük.
50 g zabot háromszoros mennyiségű vízzel a mikróban 2 perc alatt megfőzök. 1 teáskanál cukrozatlan, zsírszegény kakaóporral, kis folyékony édesítővel elkeverem, 9 g szeletelt mandu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk. Sós vízbe szaggatjuk, megfőzzük, leszűrjük. Tojásos variáció: A megfőtt nokedlit tepsibe rakjuk, ráöntünk 4-5 tojást. Megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szikkadt kenyeret kockára vágom, a tojást a tejjel elkeverem, sózom, majd beleforgatom a kenyeret. Felforrósított zsírban adagonként megsütöm, reszelt sajttal megszórva tálalom.
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatom a cukorral,tejjel.A többi hozzávalókat nagyobb tálba rakom ,a felfuttatót élesztővel elkezdem kidolgozni a tésztát egy lágyabb tésztát dagasztunk belőle.Let...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű