1 db MAGGI Szárnyashúsleves kocka
ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
60 dkg csirkemell
20 dkg kígyóuborka
0,5 l natúr joghurt
1 köteg kapor
15 dkg mirelit mexikói zöldségkeverék
A mexikói zöldségkeveréket a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
Az uborkát és a paprikát kockára vágjuk, a szeletelt csirkemellet MAGGI Ízvarázzsal ízesítjük, majd serpenyőben kevés, forró olajon hirtelen megsütjük.
Az összevágott zöldségeket és a mexikói keveréket a kapros joghurttal összekeverjük.
Tálaláskor a csirkemell mellé halmozzuk.
Készítsd el a joghurtos pácot: keverd bele a joghurtba a fűszereket (zsálya, só, durvára őrölt tarkabors), add hozzá a reszelt fokhagymát és a reszelt sajtot is. Ezzel az alappal ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyra vágom,sózom,klopfolom. 2 dl frissen facsart narancslevet elkeverek 2-3 ek.mézzel,1 ek.fahéjjal,ebbe a pácba teszem a húsokat és hűtőbe 1-2 órára. Utána te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belő...
Elkészítési idő: kb45 perc Nehézség: KönnyűA kacsacombokat megmossuk,majd lecsepegtetjük a vizet és sóval és frissen őrölt borssal befűszerezzük. A rozmaring levélből apróra vágunk egy kávéskanálnyit, és egy tányérban az...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes