50 dkg gyümölcs (alma, banán, meggy)
1 dl szörp (málna)
20 dkg erdei gyümölcs
10 dl tej
2 dl tejszín
5 kanál cukor
2 tasak vaníliás cukor
A gyümölcsöket tetszőlegesen felaprítjuk, és összekeverjük az erdei gyümölcsökkel.
Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, tejszínt és a szörpöt.
Óvatosan összekeverjük, majd hűtőbe rakjuk, 2-3 órára.
Tejszínhabbal is tálalhatjuk.
Elkészítése: A tészta alapanyagait összeállítjuk és 3 cipóba osztjuk. Kinyújtjuk 3 lapba és világosra sütjük tepsi hátulján. A pudingport felfőzzük a tejben, majd hagyjuk hűlni. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet kimagozzuk, majd jó alaposan átmossuk hideg vízben. Ha ezzel megvagyunk, akkor feltesszük a meggyet a cukrokkal, és jó 5 percig pároljuk. Párolás után ráöntünk 1,5 l vi...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA málnát jól megmosni, lecsöpögtetni, és a citrom levét ráönteni./ Kb 10 dkg málnát kiveszünk belőle ,mielőtt a citromot rá tesszük,a tálaláshoz/ A cukrot kis lángon karamellizá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű