50 dkg gyümölcs (alma, banán, meggy)
1 dl szörp (málna)
20 dkg erdei gyümölcs
10 dl tej
2 dl tejszín
5 kanál cukor
2 tasak vaníliás cukor
A gyümölcsöket tetszőlegesen felaprítjuk, és összekeverjük az erdei gyümölcsökkel.
Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, tejszínt és a szörpöt.
Óvatosan összekeverjük, majd hűtőbe rakjuk, 2-3 órára.
Tejszínhabbal is tálalhatjuk.
Besózni a húst és teszem a kacsasütőbe.Fél pohár vizet beleönteni, majd sütni. Közben nézni kell. Tetejét levenni ha puha a hús akkor kicsit úgy is sütni. Kb 3 óra hossza. (Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a gyümölcsökkel és a cukorral feltesszük főzni. Ha már forr a gyümölcsös lé, a pudingot a tejszínnel kikavarjuk, és folyamatos keverés mellet beleöntjük a levesbe. Ízesí...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű◾️A málnát a cukrokkal kevés vízben felfőzzük, majd letumixoljuk. ◾️A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük és behabarjuk a málnás alaplevet. ◾️Ezután átforraljuk, é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű