menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya 2


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


ízlés szerint MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
ízlés szerint só
3 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
2 db sárgarépa
1 db babérlevél
pár szem egész bors
1 db petrezselyem gyökér
1,5 kg sertés (fül, farok, orr, köröm) kocsonyahús

Elkészítés:


A megmosott és feldarabolt kocsonyahúst bő vízben feltesszük főni.
Az első forrás után leszűrjük róla a kicsapódott szürkésfehér habot - akár az egész vizet is kicserélhetjük -, majd beledobáljuk a fazékba a fűszereket, a megtisztított zöldségeket és megsózzuk.
Lefedjük és kis lángon lassan puhára főzzük.
Mikor megfőtt, leszűrjük, tányérokba szedjük és hagyjuk kihűlni.

Kocsonya 2

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csillagtök tócsni
Csillagtök tócsni

Először tisztítsuk és mámozzuk meg a csillagtököt. Vágjuk cikkekre a tököt és egy kanállal kaparjuk ki a szivacsos-magos belső részt. Nagylyukú reszelőn reszeljük le a megtisztít...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: borsági
Pikáns sajtkrém
Pikáns sajtkrém

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Madártej
Madártej

Elkészítés: 1. A tejből kb. 9 dl-t felteszünk főni. 2. Míg felforr, a 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végén hozzáadjuk az 1 evőkanál porcukrot, mellyel még kicsit továb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Citrom fagyi
Citrom fagyi

A tejet a cukorral együtt addig keverjük, amíg teljesen fel nem oldódik benne a cukor. Ez után keverjük hozzá a tejszínt, a citromlevet és a reszelt citromhéjat. Öntsük a kever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk