1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
2 dl tej
1 dl víz
15 dkg trappista sajt
2 dkg margarin
40 dkg filézett, darált csirkemell
10 dkg sampinyongomba
csipetnyi reszelt szerecsenydió
1 csomag szendvicskenyér (toast kenyér)
A gombát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd felszeleteljük. A darált csirkemellet kevés margarinon lepirítjuk, hozzáadjuk az előkészített gombát, majd együtt tovább pirítjuk.
A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot elkeverjük 2 dl hideg tejjel és 1 dl hideg vízzel. Lassú tűzön beforraljuk, kevés reszelt sajttal és szerecsendióval ízesítjük.
A kenyérszeletekre halmozzuk a csirkés-gombás ragut, majd bevonjuk a sűrűbbre készített MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alappal, végül a tetejét meghintjük reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
A tésztát összegyúrtam, majd egy órát kelesztettem, lisztezett deszkán kinyújtottam, majd köröket szaggattam és kihúzkodtam lángos formára, majd az egyik felére rákanalaztam a resz...
Elkészítési idő:A mascarponét 2 dl tejszínnel és 20 dkg porcukorral robotgéppel jó habosra keverjük, hűtőbe tesszük. Babapiskótát mozsárban durva darabosra összetörjük, a gyümölcsöt megmossuk, és...
Elkészítési idő: 30 percElkészítés és újraoltás (zselatinnal): 1. Öntsük a kókusztejet egy lábasba, és hevítsük fel 82 fokra, majd hűtsük le 43 fokra, mely a baktériumok számára a legideálisabb hőmérsékl...
Elkészítési idő: