1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
2 dl tej
1 dl víz
15 dkg trappista sajt
2 dkg margarin
40 dkg filézett, darált csirkemell
10 dkg sampinyongomba
csipetnyi reszelt szerecsenydió
1 csomag szendvicskenyér (toast kenyér)
A gombát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd felszeleteljük. A darált csirkemellet kevés margarinon lepirítjuk, hozzáadjuk az előkészített gombát, majd együtt tovább pirítjuk.
A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot elkeverjük 2 dl hideg tejjel és 1 dl hideg vízzel. Lassú tűzön beforraljuk, kevés reszelt sajttal és szerecsendióval ízesítjük.
A kenyérszeletekre halmozzuk a csirkés-gombás ragut, majd bevonjuk a sűrűbbre készített MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alappal, végül a tetejét meghintjük reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Tisztítva kell lemérni az adagokat. Össze kell keverni a a darált zöldségeket, fél órát hagyni, üvegekbe tölteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát apróra vágjuk, a vöröshagymát, paprikát felkockázzuk, paradicsomot felcikkezzük. A zsírt megolvasztjuk, majd rátesszük a felkockázott paprikát elsőként. Pirítjuk, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit megpucoljuk, apróra felkockázzuk, majd enyhén sós vízbe puhára főzzük. Ezután leszűrjük, krumplinyomón átnyomjuk, majd kihűtjük (a kihűlt krumpli kevesebb lisztet vesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű