1 db MAGGI Erőleves kocka
2 db MAGGI Pörköltszaftkocka
1 db MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
1 köteg petrezselyem
1 doboz tejföl
3 dkg finomliszt
30 dkg marhacomb
1 csipetnyi kristálycukor
40 dkg zöldborsó
A zöldborsót kiválogatjuk és alaposan megmossuk, a húst kockára daraboljuk. A borsót a MAGGI Erõleves kockával, a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával, valamint egy kevés cukorral és frissen vágott petrezselyemmel ízesített vízben puhára főzzük, majd a végén tejfölös habarással besűrítjük.
Közben a felkockázott marhahúst kevés olajon megpároljuk és a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockákkal ízesítjük. Tálaláskor ezt tesszük feltétként a főzelékre.
Variációk az alaprecept figyelembevételével: - A liszt lehet teljes egészében teljes kiőrlésű, vagy gyakorlatilag bármilyen arányban keverve a fehér liszttel, vagy rozslisztte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb jénai tál aljára tesszük a körte szeleteket. A barna rizst megfőzzük félig vízben aztán tejben. Amikor kihűlt akkor belekeverjük a tojások sárgáját és a cukrot és a m...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tejbe belemorzsoljuk a 4 dkg élesztőt, hozzáadunk egy evőkanálnyi cukrot és felfuttatjuk. Miután az élesztő felhabzott hozzáadunk 1/2 kg lisztet és kiskanál sót és ½ dl olívaolaj...
Elkészítési idő: 60-90 Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, öntünk rá kevés olajat, és teszünk rá ételízesítőt, sót, borsot, zúzott fokhagymát. 2. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát, és le...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz