125 ml tej
0,5 kocka élesztő, (a kocka 42 g)
1 csipet cukor
250 g búzaliszt
só
60 g vaj
1 camembert (125 g)
100 g ementáli, reszelt
150 g természetes sajt
1 tojás
2 evőkanál apróra vágott snidling
bors
paprika
Liszt a nyujtáshoz
meleg tejet langyos. Morzsolódik az élesztő és feloldódjon a cukor benne. Fedjük le és hagyjuk kelni 15 percig. Keverjük össze a lisztet és 1 teáskanál sót. Add élesztő tej és olvasztott vajat és gyúrjuk egy sima tésztát. Egy meleg helyen 1 ½ - elengedni 2 órán át.
Közben Camembert kocka. Az ementáli, krémsajt, tojás és a metélőhagyma mix, borssal és a paprika.
Osszuk a tésztát 4 részre, minden tekercs ovális kis lisztet. Adagolja ki a negyede a töltés tetején, hajtsa tésztát újra és nyomja meg a szélek jól össze az ujjaival. hozott zsemle egy bélelt sütőpapírral lap és süsse előmelegített sütőben 180 ° C-on 30 percig.
Hagyjuk kihűlni, majd fagyasztva részletekben, és megteszi az előző este, hogy vegye el a hivatal a fagyasztóból.
Tápérték információ adagonként
mintegy 720 kcal / 3011 kJ , 28 g fehérje , 42 g zsír , 49 g szénhidrát
A burgonyát, (kb 1,3 kilót -1 tepsire) vágja fel falatnyi, kb 1.5cm méretű darabokra, és tegye egy nagy keverőtálba. Mossa meg, majd csepegtesse le. Olajat forrosítson s süsse ki...
Elkészítési idő: kb 1 órameghámozzuk a paradicsomot ,majd puhára főzzük a szegfüszeggel együtt -szűrőn átpaszirozzuk -a hagymát apróra vágjuk a fokhagymát lereszeljük és a többi füszerrel a paradicsomhoz...
Elkészítési idő: 60- A tejet fazékba tesszük, felforrósítjuk. Nem kell sokáig forralni, nagyjából fél perc elég is (közben vigyázzunk, hogy ki ne fusson). - Levesszük a tűzről, beletesszük az ecetet...
Elkészítési idő: 1 óraA bagetteket srégen kb 1,5 cm-es darabokra szeljük. Mindegyiket vajjal megkenjük, sózzuk. Körberakjuk felváltva a tányéron. A bagettszeletek közé egy-egy szelet uborkát legalább f...
Elkészítési idő: 15 perc