A gombát, a hagymát és a paprikát alaposan megmossuk, majd nagyobb cikkekre vágjuk. Kevés olívaolajon megpároljuk. Közben citromlevéllel, morzsolt kakukkfűvel, csipetnyi porcukorral és babérlevéllel ízesítjük.
A MAGGI Bolognai spagetti alapot hideg vízzel kikeverjük, majd ráöntjük a gombára és a megfelelő sűrűségűre beforraljuk. Szükség esetén utóízesítjük és hűtve tálaljuk.
1 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap
1 darab citrom
1 mokkáskanál porcukor
2 darab babérlevél
4 dl víz
40 dkg csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál olívaolaj
2 darab különböző színű kaliforniai paprika
csipetnyi morzsolt kakukkfű
A sárgarépát megmossuk, megtisztítjuk és finomra reszeljük. Ízesítjük a citrom levével, kikapart húsával és a mézzel. Belekeverjük a megmosott mazsolát és a darált dió kétharmadát....
Elkészítési idő: gyors! Nehézség: KönnyűA tejfölt, majonézt, mustárt, borsot, és a sót keverjük ki. Sósnak kell lennie a mártásnak, mert a krumpli ebből még fel fog venni. Tehát nem baj, ha úgy érezzük kóstolásnál, minth...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük és még melegen hámozzuk meg, majd felkarikázzuk. Felszeleteljük a lilahagymát és megszórjuk snidlinggel. Az ecetet az olajjal és a mustárral összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt alaposan átmossuk, majd másfélszeres vízben főzzük közepesen alacsony lángon kb. 8 percig, lefedve. Nem lesz teljesen puha, de nem is ez a célunk, tehát nem szükséges tov...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű