3 sárgarépa
2 fehérrépa
20 dkg zöldborsó
2 közepes savanykás alma
3-4 ecetes uborka
3 tojásból sűrű majonézt készítek, amit összekeverek 1 dl tejföllel, ízesítem mustárral, cukorral, őrölt borssal, pici sóval és citromlével.
A sárgarépát, fehérrépát kis kockákra vágom és enyhén sós forrásban, lévő vízben megfőzöm. (Vigyázzunk, ne főzzük szét!). Szűrőkanál segítségével egy mély tálba szedem a megfőtt répakockákat, majd a vízbe szórom a borsót. Ha az is megfőtt kiszedem és a burgonyákat is megfőzöm a vízben.
Ha a zöldségek kihűltek, hozzákockázom a főtt burgonyát, az almát és az uborkát, majd leöntöm a tartármártással és jól összekeverem.
Fleisch würfeln und würzen. Ich gare es in einem Dämpfkorb (man kann es auch in Ofen machen oder anbraten). Eier, Paprikaschote und Gurken klein würfeln (man kann auch noch Zwiebe...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyers...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A céklát, a répát és a káposztát aprítsuk össze egy robotgépben. Szárazon pirítsuk meg egy kicsit a diót, majd adjuk a zöldségekhez és még aprítsuk egy kicsit. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat megmossuk, gerezdekre vágjuk. A hagymát apró kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomhoz és megsózzuk. Egy kis ideig állni hagyjuk, majd a citromlével és az o...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű