1 kocka MAGGI Szárnyashúsleves kocka
csipetnyi gyömbér
2 dkg vaj
3 dl tej
3 db cukkini
2 db paradicsom
2 dl tejszín
30 dkg csirkemell
1 dl olívaolaj
ízlés szerint só
2 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
50 dkg penne
A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk. A tésztát a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben félig megfőzzük, majd leszűrjük. A megmosott paradicsomot és a cukkinit felszeleteljük. A húst a forró olajon sóval és gyömbérrel fűszerezve elősütjük.
A tésztát, a zöldségeket és a húst lazán összekeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba tesszük.
Ráöntjük a tejjel és a tejszínnel csomómentesre kikevert MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Az élesztőt felfuttatjuk utána össze gyúrjuk a hozzávalókat és 1 órát kelesztjük. Ha duplájára kelt átgyúrjuk formára és még 1 órát kelesztjük. Ezután megvágjuk a tetejét megkenj...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes20 dkg sonkát apró (2x2 cm) kockákra vágtam. 20 dkg sampion gombát szeleteltem. 1 nagyobb fej vöröshagymát kockákra vágtam és 3 cikk fokhagymát meghámoztam. Előkészítettem még e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát és a hagymát megtisztíjuk, felszeleteljük - nem túl apróra. A csirkemellet kis kockákra vágjuk. Közben a tésztát is lehet főzni - sós vízben. Teflonos wokban olív...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA pennét sós vízben kifőzöm. A padlizsánt és a cukkinit meghámozom és kis kockákra vágom. A padlizsánkockákat megsózom, állni hagyom. Közben a hagymát felaprítom, a fokhagymát megt...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű