1 kocka MAGGI Szárnyashúsleves kocka
csipetnyi gyömbér
2 dkg vaj
3 dl tej
3 db cukkini
2 db paradicsom
2 dl tejszín
30 dkg csirkemell
1 dl olívaolaj
ízlés szerint só
2 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
50 dkg penne
A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk. A tésztát a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben félig megfőzzük, majd leszűrjük. A megmosott paradicsomot és a cukkinit felszeleteljük. A húst a forró olajon sóval és gyömbérrel fűszerezve elősütjük.
A tésztát, a zöldségeket és a húst lazán összekeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba tesszük.
Ráöntjük a tejjel és a tejszínnel csomómentesre kikevert MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Egy nagyobb fazékban vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk. A nokedli tésztáját a lisztből, tojásokból, csipetnyi sóval és a vízzel összeállítjuk. A forrásban lé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az összes hozzávalót mérd a dagasztógép üstjébe, és alaposan dolgozd ki a tésztát teljesen simára. 2. Mikor kész a tészta, vedd ki a vastagon lisztezett asztalra, és oszd egyen...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekevertem. Kókuszolajjal kikent jénai tál tetejébe simítottam, 2,5 percig mikróztam. Kiborítottam a tálból és a másik felét megkentem hozzáadott cukortól me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a munkalapra szitáljuk, ráöntjük az előre megreszelt sajtot, megsózzuk, és alaposan összekeverjük a szárazanyagokat. Elmorzsoljuk a zsírral jó alaposan, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű