ízlés szerint só
szükség szerint tojás
1 nagyobb fej karfiol
szükség szerint zsemlemorzsa
szükség szerint liszt
a sütéshez szükség szerint olaj
A karfiolt rózsaira szedjük és egy fazékban kissé megabároljuk.
Amikor már jó, kiszedjük és lecsepegtetjük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban szép aranyszínűre sütjük.
https://www.nlcafe.hu/gasztro/20160430/recept-dieta-fogyokura/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa felforr 10 percig max 12 percig főzzük és utána vegyük ki a vízből
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű◾️A cukkínit lereszeljük, meghintjük a sóval és kb. 15 percet állni hagyjuk. ◾️Ezután kinyomkodjuk a levét, majd a többi hozzávalóval összedolgozzuk, és diónyi golyókat formálunk...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a kétféle lisztet, a sót és a sütőport elvegyítjük. A túrót, a tojássárgáját és az olajat kézi habverővel elkeverjük, majd a száraz alapanyagokhoz adjuk. Összegyúrjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű