Családireceptkönyv.hu

Rántott karfiol


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


ízlés szerint só
szükség szerint tojás
1 nagyobb fej karfiol
szükség szerint zsemlemorzsa
szükség szerint liszt
a sütéshez szükség szerint olaj

Elkészítés:


A karfiolt rózsaira szedjük és egy fazékban kissé megabároljuk.
Amikor már jó, kiszedjük és lecsepegtetjük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban szép aranyszínűre sütjük.

Rántott karfiol

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat félbevágva beirdalva,sózva-borsozva először vágott felükkel felfelé,letakarva,majd megfordítva takarás nélkül 40-40 percig megsütöttem, majd lehántottam a héjukat....

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Spenótos-sajtos gombóc
Spenótos-sajtos gombóc

1. A spenótleveleket forrásban lévő vízbe dobjuk és ahogy megpuhul - max. 1 perc - vegyük ki, majd tegyük félre lecsurogni egy szűrőn. Én most bébispenótot használtam, de persze si...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Rántott gomba tartármártással
Rántott gomba tartármártással

A gombákat megmosom, leszárítom, majd a szokásos liszt-tojás-morzsa-ba panírozom. Forró olajban kisütöm és a mártással tálalom. A mártás: a tejfölbe ízlés szerint a hozzávalókat...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk