Családireceptkönyv.hu

Brassói tofuból


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 deka tofu
1 kg burgonya
5 gerezd fokhagyma
fokhagymapor
pirospaprika só bors
olívaolaj
kókuszzsír héjában főtt krumpli megpirítani tofut meg folyósítani megpirítani fokhagymás olajjal összekeverjük

Elkészítés:


héjában főtt krumpli megpirítani tofut megpirítani fokhagymás olajjal összekeverjük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol

A karfiolt szedd nagyobb rózsákra, sós vízben tedd fel főni, forrás után max. 5 percig főzd. Közben készíts besamelt. Vajon futtasd meg a lisztet, engedd fel tejszínnel, majd hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojásos pirított rizs
Tojásos pirított rizs

A rizst kevés sóval megfőzzük és hagyjuk kihűlni (ez utóbbi nem létszükséglet, de pergősebb, pirultabb eredményt kapunk, ha hideg, akár előző napi maradék rizzsel dolgozunk). Eg...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Csokis piskóta,tej és tojás nélkül
Csokis piskóta,tej és tojás nélkül

A szárazanyagokat összekeverem, majd a kimért nedves hozzávalókat is és elegyítem a kettőt, habverővel simára keverem és mehet is a sütőpapíros formába. 180 fokon 40 percig sütöm....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Réka
Fete sajtos gombafejek
Fete sajtos gombafejek

A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem. A gomba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk