1 közepes cukkini (210-250 g)
1 tojas
2 ek teljes kiőrlésű Liszt
Só, bors
Snidling
Fokhagyma
Reszelt sajt (kb két marèk)
Cukkinit lereszeljük majd megsózzuk, 10 percet állni hagyjuk majd jól kifacsarjuk. Ehhez hozzáadjuk a többi hozzávalót és mindkét oldalát kókuszolajon aranybarnára sütjük. (Inkább alacsonyabb lángon és tovább sütni!)
A cukkini és a többi hozzávaló mennyisége attól függ, hogy mekkora adagot szeretnél készíteni. A cukkinit mosd meg és vágd vastagabb karikákra, tedd a tepsibe és sózd meg. A tejföl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a töltelék hozzávalóit. Olajozzunk ki egy 33 x 20 cm-es tepsit. Tegyünk rétegenként megolajozva 6 db réteslapot a tepsi aljára. Kenjük rá a cukkinis tölteléket, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felolvasztott vajon megpirítjuk a lisztet, majd beleöntjük a hideg tejet. Addig keverjük amíg be nem sűrűsödik. Ekkor beletesszük a medvehagymát, a sajtot és a fűszereket, és öss...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHa szárított csicseriborsót használunk, egy éjszakára beáztatjuk, majd kuktában puhára főzzük. Konzerv használata esetén erre a lépésre nincs szükség. A csicseriborsót t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű