1/2 kg csiperke gomba
1 ek vaj
zúzott petrezselyem
sajt
só
bors
fokhagymapor
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
2. A gombafejek tönkjét távolítsd el, ha szükséges hámozd meg a gombákat.
3. Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe a gombafejeket, mindegyikbe tegyél egy pici vajat és fűszert. Tetejére egy darabka sajt.
4. Tedd a sütőbe, 20 perc alatt szép pirosra sülnek.
Feta sajttal is tölthető.
Kiváló vacsora!
Szűrd le a paradicsomszószt a babról és tedd félre salátához. A babot mosd át és rakd az aprítógépbe és pépesítsd. Add hozzá a hagymákat, petrezselymet, tojást, fűszereket. Keve...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Karfiolt felaprítjuk , tojást hozzáadjuk + fűszereket. 2. Sütjük 180 fokon, még barna lesz a széle. 3.Kivesszük, megkenjük a pizzaszószunkal ( paradicsomszósz, olasz fűszerek...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA hozzávalókat összegyúrjuk, majd golyókat formálunk a tésztából, amelyeket végül forró olajban aranybarnára sütünk. Bármilyen sajtot használhatunk, akár vegyesen is! Szerintem a l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a joghurtszószt: a felaprított fokhagymát, a sót és a mentát elkeverjük a joghurttal, és 2 órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. A sütőt 190 fok...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes