4 szál virsli
1 nagy fej vöröshagyma
1 kis doboz kukorica fele
5 nagyobb tojás
3 ek olaj
1 nagy csipet só
1 nagy csipet bors
A virslit felkarikázzuk. A megtisztított vöröshagymát nem túl apró kockára vágjuk.
A kukoricát átmossuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni.
A tojásokat egy tálba ütjük, és a sóval, borssal kicsit felverjük.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk. A virslit a hagymával addig pirítjuk, míg utóbbi üvegessé válik. Hozzáadjuk a kukoricát is, és jól átforgatjuk.
Ráöntjük a villával felvert tojásokat, és tetszőleges keménységűre sütjük.
Ropogós héjú kenyérrel és friss zöldségekkel kínáljuk egy pohár tea társaságában.
A sárgarépát és a cukkinit lereszeljük. Egy tálba rakjuk a reszelt cukkinit és répát, majd hozzákeverjük a reszelt sajtot és egy csipet borsot. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe ki...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAszalás közben többször forgassuk meg a szárítandó terményt. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt először napon, majd a sütőben végezzük a szikkasztást. Vannak, akik kifejezetten...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük, pálcikára szúrjuk a virslit. Meghempergetjük lisztben a virslit, megmártjuk a tésztában és kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű