menu

Családireceptkönyv.hu

Tejszínes eperkrémleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 dkg kristálycukor
2 dl frissen facsart lé narancs
ízlés szerint eper
ízlés szerint tejszínhab
2,5 dl natúr joghurt
1 dl habtejszín

Elkészítés:


Az epret megtisztítjuk, jól megmossuk, majd az összes hozzávalóval együtt habosra turmixoljuk.
Lehűtve, eperdarabokkal és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.

Tejszínes eperkrémleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Őszibarack leves - OK
Őszibarack leves - OK

1. A barackokat kiszedjük a dobozból, és egyforma kis kockákra vagdaljuk. 2. A leve sem megy kárba, egy lábosba öntjük, beletesszük a barackkockákat, megszórjuk a cukorral, fah...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Görög gyümölcsleves
Görög gyümölcsleves

A narancslevet összekeverjük a tejszínnel. Fontos,hogy nagyon lassan keverjük,mert különben kicsapódik a tejszín. Aztán mehet bele a vaníliás cukor és a gyümölcsök, amiket kockára...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Mentás sárgadinnye- krémleves
Mentás sárgadinnye- krémleves

A sárgadinnyét felkockázzuk és beletesszük a turmixgépbe. Belecsavarjuk egy citrom és egy lime levét. Felöntjük kis vízzel, hozzáadunk egy kis cukrot, a kókusztejet és friss me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos panettone
Kovászos panettone

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk