3 dl tej
3 db tojás
5 evőkanál porcukor
1 cs. vaníliás cukor
1/2 dl kávé
1 cs. babapiskóta babapiskóta
1 kicsi habtejszín
250 g mascarpone
1 kupak rumaroma
A tojássárgákat 2 evőkanál porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a rumot.
Felverjük a tejszínt és a tojásfehérjéket, majd a mascarponés krémhez keverjük, óvatosan.
A tejet egy lábasban meglangyosítjuk, de nem forraljuk és belerakunk 3 evőkanál porcukrot, kávét, valamint és egy kis rumot.
Ezután egy tálban rétegezzük a babapiskótát és a krémet, a tetejét kakaóval meghintve tálaljuk.
A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, közben hozzáadagoljuk a vizet is. A szárazanyagokat összekeverjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk csipet sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tepsi mérete 28 x 30 cm
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűPUNCSOS MÉZES 2012.12.08. - Szerző Web Cukrászda megosztása27 Nyomtatás • PDF • E-mail Tészta: 50 dkg liszt 6 dkg margarin 16 dkg porcukor 2 tojás 1 teásk...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűTészta készítése: A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a sütőporral és dióval elkevert lisztet. Egy sütőpapírral bélelt 25×40 cm-es tepsibe öntjük a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes