Családireceptkönyv.hu

Töltött padlizsán


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 dl víz
1 db nagyobb padlizsán
20 dkg rizs
15 dkg reszelt sajt
20 dkg darált hús

Elkészítés:


A padlizsánt félbevágjuk és kikanalazzuk a belsejét, majd sós vízben leforrázzuk. A darált húst lepirítjuk, a rizst megfőzzük.
Amit kikanalaztunk a padlizsánból, összekockázzuk, hozzáadjuk a darált húshoz, majd felöntjük a vízzel és belekeverjük a MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot és 10-15 percig főzzük. A padlizsándarabokat ne főzzük teljesen szét.
Ha készen van, keverjük hozzá a főtt rizst és halmozzuk vissza a félbevágott padlizsánokba a tölteléket, majd szórjuk meg reszelt sajttal és előmelegített sütőben süssük 20 percig.

Töltött padlizsán

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tócsni
Avatar Kis Franciska Kedvelnék
Tócsni

Egy nagyobb tálba öntjük a tejfölt. A burgonyát meghámozzuk, és a tejfölbe reszeljük a reszelő apró lyukú részén. Időnként megkeverjük a burgonyát, így nem fog bebarnulni. Hozzáadj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Tejszínes-gombás csirkemell
Tejszínes-gombás csirkemell

A csirkemellet felszeleteljük. A szeleteket mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon kérget sütünk nekik, majd félretesszük a húst. Ugyanabban a serpenyőben megdinszteljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ECETES TORMA *
ECETES TORMA *

Vízből, cukorból, ecetből levet készítek, mint az uborkasalátának. Ha a cukor nem olvad, fel, egy kicsit megmelegítem. Adok hozzá egy csipet sót, és egy nagyon pici (kb. fél késheg...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Sacko
Kefires lepény
Kefires lepény

A kefirt keverjük össze a szódabikarbónával, adjuk hozzá a tojást és a növényi olajat. A lisztet állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a masszához. Addig gyúrjuk, míg egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk