csirkemell
• olíva olaj
• vörös hagyma
• zellerszár
• kaliforniai paprika (piros és sárga)
• brokkoli
• fokhagyma
• zöldbab, (fagyaszott)
• kurkuma
• só, bors, pirospaprika
• koriander (zöld)
• görögszéna por
• osztriga szósz
• csirkehús leveskocka
Felaprítjuk a vöröshagymát, a zellerszálat, a brokkolit és a fokhagymát. Csíkokra vágjuk a csirkemellet.
A zöldségeket olíva olajon kicsit megfonnyasztjuk és megfűszerezzük, majd rányomjuk a fokhagymát.
A csíkokra vágott csirkemellet olajon megpirítjuk, sózzuk és borsozzuk, majd osztriga szószt adunk hozzá. Ezután rádobjuk a zöldséges mixre.
Az üvegtésztát forró leveskockás vízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük és a zöldséges csirkéhez adjuk, összekeverjük és utána tálaljuk.
A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockákra vágjuk, majd beledobjuk egy késes aprítóba és a fokhagymával, a sóval, a borssal és a tojással együtt pépesre dolgozzuk. Golyókat formázunk a masszából és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A csirkéket kicsontozzuk, a bőrét rajtahagyjuk. A filéket sózzuk, borsozzuk, feltekerjük, majd megtűzzük őket fogpiszkálóval. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat. Kézzel a csirkecombok alá nyomkodjuk a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű