6 csirkecomb
7 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
1 lime
1 dl száraz vörösbor
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A lime-ot felszeleteljük és a húsok mellé tesszük. 40-45 percen át sütjük 180 fokon, többször megforgatjuk, hogy jól átsüljön.
A csirkemellet megfelezzük, majd megfelezzük és kissé kiklopfoljuk, úgy hogy egy zacskóba teszünk egy darabot és óvatosan így klopfoljuk ki, mivel így nem fog szétesni. Ha a húst k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, szárazra itatjuk, kockákra vágjuk. A lisztet elkeverjük ízlés szerint sóval, borssal. A húst a fűszeres liszthez adjuk, és jól átforgatjuk benne. A kétféle ola...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű