6 csirkecomb
7 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
1 lime
1 dl száraz vörösbor
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A lime-ot felszeleteljük és a húsok mellé tesszük. 40-45 percen át sütjük 180 fokon, többször megforgatjuk, hogy jól átsüljön.
1. A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra. 2. Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az oreg...
Elkészítési idő: 10+20 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet alaposan megtisztítjuk és felkockázzuk, hagyjuk lecsöpögni. 3 ek olajat hevítünk, amin a husit fehéredésig pirítjuk. Felöntjük kb. 0,5 dl vízzel, meghintjük a sóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Előző este szeletekre vágjuk a csirkemellet, tejet öntünk egy dobozba, majd a fűszereket és a zúzott fokhagymát tesszük bele, és ebbe a keverékbe tesszük a húsokat másnapig....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz