csirkemell
fokhagyma
olivaolaj
só
bors
lime
koriander
burgonya
tejszín
koktélparadicsom
balzsamecet
A csirkemellet csíkokra vágtam, fokhagymás olivaolajban kisütöttem sóval, borssal, korianderrel fűszereztem. Tejszínhez lime héjat reszeltem. Krumplit előfőztem. Ugyanebben a fűszeres olajban meggrilleztem a koktélparadicsomokat is, majd balzsamecetes fokhagymás öntettel lelocsoltam.
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsintatészta sűrűsé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kicsontozott csirkemellet vékonyra kiveregetjük, megkenjük a sóval és borssal elkevert vajjal, majd meghintjük a beáztatott mazsolával, az apróra vágott hegyes erős paprikával. Ö...
Elkészítési idő: 90perc Nehézség: KönnyűA kókuszzsírt felhevítjük, beletesszük a csirkekockákat és a zöldségeket. Megsózzuk, hozzáadjuk a lime leveleket, néhány percig kevergetve átpirítjuk. Lefedjük, puhára pároljuk. Tá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű