1kg marhacomb
1dl olaj
2evőkanál zsír (házi)
2fej vöröshagyma
3gerezd fokhagyma
2 db paprika
1db paradicsom
2kiskanál őrölt bors (frissen őrölt)
2kiskanál kömény (őrölt)
2evőkanál pirospaprika
2dl vörösbor
ízlés szerint só
Felkockázzuk a húst 2×2 cm nagyságúra. Felkockázzuk mellé a vöröshagymát. Apróra vágjuk hozzá a fokhagymát. Felkarikázzuk a paprikát és a paradicsomot is. Egy nagy edényben felrakjuk zsíron és olajon a vöröshagymát, majd ezt aranybarnára lepirítjuk. Utána hozzáadjuk a fokhagymát majd a fűszereket is. Ezeket megsózzuk ízlés szerint, majd ezek után belerakjuk a paradicsomot és paprikát. Néhány percig hagyjuk, hogy a paprika és paradicsom összeessen, végül belerakjuk a húst, amit majd vaj puhára elkészítünk. Beleöntjük a vörösbort ezzel tényleg pár percet készítjük és már csak tálaljuk ezt az ínycsiklandóan finom ételt. minden kedves olvasónak nagyon jó étvágyat kíván Tamás!
Sztori: Én ehhez az ínycsiklandóan finom ételhez még szoktam hegyes erős paprikát is tenni. De ezt azért nem írtam, mert nem minden ember szereti a csípős dolgokat.
A húst megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk. A kétféle hagymát megpucoljuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk. Nagyobb lábasban felhevítjük az olajat, fehéredésig sütjük rajta a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA husokat nagyon aprora daraljuk es 2 es fel orat fozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát dagasztjuk, kelesztjük, 4 gombócra osztjuk. A 4 gombócot egyesével kör alakúra nyújtjuk. a Köröket 8 cikkre vágjuk, minden cikkbe teszünk egy darab virslit, sajtot, fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, a sárgákat külön tálba tesszük. A morzsát tejben megáztatjuk és a tojássárgákhoz keverjük. Majd hozzákeverjük a mustárt, vajat, sót, borsot és a kapott massz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű