csirkemell
hagyma
fokhagyma
tv-paprika
paradicsom
12%-os tejföl
liszt
tojás
tej
olaj
(ha nem nokedlivel akkor barilla makaróni tésztával)
gomba (csiperke)
uborka, citrom, édesítőszer
A csirkemellet kockára vágjuk,kókuszzsíron hagymát, fokhagymát, tv-paprikát, paradicsomot fonnyasztunk, majd a tűzről levéve pirospaprikát teszünk bele.
Hozzáadjuk a felvágott húst, felpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, puhára főzzük.
Eközben elkészítjük a nokedli tésztáját. Felverjük a tojást, sózzuk, majd kevés olajat, tejet keverünk hozzá és liszttel közepes keménységű tésztát készítünk.
Sós vízben kifőzzük, leszűrjük és kókuszzsírral összekeverjük. Az uborkát meghámozzuk, lereszeljük, sózzuk, majd kicsavarjuk.
Citrom levével, édesítőszerrel ízesítjük. Fokhagymás tejföllel tálaljuk.
A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk, megborsozzuk, tűzálló tálba rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. A meghámozott hagymát felka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megmossuk, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd megfűszerezzük. 2. Egyesével beletekerjük a szalonnába, összetűzzük, majd közepes lángon pirosra sütjük. 3. Szalma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A húst apróra kockázzuk és a sajtos-tejfölös masszához a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkét megmossuk, megtisztítjuk és kockákra vágjuk. 2. A vöröshagymát finomra vágjuk, a paradicsomot és a paprikát pedig kockára. 3. Egy lábosban felforrósítjuk az olaj...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű