Családireceptkönyv.hu

Petrezselymes újburgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg újburgonya
5 dkg vaj
1-2 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:


A megkapart burgonyát karikákra vágjuk, és a forró vajban megsózva, a saját levében puhára pároljuk. Időnként megkeverjük, nehogy odakapjon. Tálalás előtt 1-2 perccel hintjük rá a megvagdalt zöldpetrezselymet.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajtos sült rizsgolyó maradékból
Sajtos sült rizsgolyó maradékból

A hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk. Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Hasselback burgonya
Hasselback burgonya

Elkészítés: Egy kisebb tepsit sütőpapírral borítunk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az olajat kis tálba mérjük. A fokhagymát átpréseljük, a sóval, a borssal és a köménnyel bele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krémes újkrumpli kelkáposztával
Krémes újkrumpli kelkáposztával

A megpucolt krumplit kevés vajon, kevés vízzel fedő alatt megpároltam. Egy kisebb fej újkáposztát laskára vágtam, egy csokor újhagymát felkarikáztam. Vajon puhára pároltam őket, de...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Kis burgonya és sajt, a gyerekeke kedvence lett
Kis burgonya és sajt, a gyerekeke kedvence lett

A burgonyát sós vízben megfőzzük és pépesítjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a lisztet. A sajtot szeletekre vágjuk. A tojásokat felverjük. A burgonyás masszából vizes kézzel kroket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk