1 kg újburgonya
5 dkg vaj
1-2 csokor petrezselyemzöld
só
A megkapart burgonyát karikákra vágjuk, és a forró vajban megsózva, a saját levében puhára pároljuk. Időnként megkeverjük, nehogy odakapjon. Tálalás előtt 1-2 perccel hintjük rá a megvagdalt zöldpetrezselymet.
A krumplikat megmossuk, meghámozzuk, és apró lyukú reszelőn pépesre reszeljük. Beleütjük a tojást, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyem levelét, a lisztet, a sót, borsot, é...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűHagymát, fokhagymát megpárolunk, ráteszünk húsos szalonna- kockákat... ( jó sokat) ezt is jól megpároljuk...egy tepsiben szétterítve, burgonyakarikákat helyezünk rá. sütőben ropo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a fokhagymát, majd pépesítsük és tegyük egy tálba. Öntsük rá az ecetet, az olajat és a szójaszószt, majd keverjük össze, ez lesz a pác. Mossunk és tisztítsunk meg mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz