menu

Családireceptkönyv.hu

Rántotta, medvehagymás kolbásszal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg füstölt kolbász
2 db TV paprika
0.5 db vöröshagyma
2 db tojás
ízlés szerint só
2 db medvehagyma levél
1 teáskaná napraforgó olaj

Elkészítés:


A hosszúkásra vágott hagymát megdinsztelem, az apróra vágott paprikát is. Megpárolom.

A tojásokat felverem, ráöntöm, megsütöm.

A kolbászkarikákat külön kisütöm. Így nem lesz túl zsíros a rántottám. Amikor kész, tálaláskor, a kolbász karikákat a rántottára teszem. Apróra vágott medvehagymalevelet szórok rá.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anett
Csirkecurry
Csirkecurry

1. Vágjuk a csirkét ujjnyi vastag, 4 cm hosszú szeletekre. 2. Melegítsük meg a kókusztej harmadát, amíg a kókuszolaj a tetején ki nem csapódik. Adjuk hozzá a currypasztát és kever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Töltött paprika
Töltött paprika

A rizst félig megfőzzük (nem kell teljesen, mert a paprikák belsejében még úgyis lesz ideje teljesen megpuhulni). Az apróra vágott hagymát kevés olívaolajon megdinszteljük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Magyaros töltött paprika
Magyaros töltött paprika

1. A paprikákat megmossuk, gallérkájukat körbevágjuk, majd csumájukkal együtt kiemeljük a paprikákból (A), az ereket és magokat is eltávolítjuk a belsejükből. 2. A töltelékez a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jucus
Gombócos savanyú káposzta
Gombócos savanyú káposzta

A hagymát megpirítjuk, rá a káposzta, felöntjük vízzel hogy ellepje. A gombócokat összegyúrjuk, formázzuk és a káposzta tetejére helyezzük. Fedő alatt készre főzzük. Tejföllel tá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk