csirkemell
csirkecomb
fokhagyma
rozmaring
tejszín
só
bors
sajt
zöldségek
A maradék csirkemellet-combot, fokhagymán, rozmaringon megpirítom, a zöldségeket blansírozom, fűszerezem őket: Egymás tetejére halmozom a zöldségeket a csirkemellet és a combot. az ömlesztett sajtot. Sütőben megsütöm 20 perc alatt, míg a sajt megpirul és tálalom.
A húst vágjuk apró kockára. 4 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a fűszerekkel, és 20 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A felkockázott húst adjuk hozzá a sajtos-tejfö...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zabpelyhet késes aprítóba rakva ledaráljuk, összekeverjük a sajttal meg a fűszerekkel. A húst csíkokra vágjuk, picit sózzuk, belemártjuk az olajba, majd megforgatjuk a fűszeres z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat jól lemossuk, és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük a fűszerrel. A tepsibe olajat öntünk, beletesszük a négybe vágott hagymát és a fokhagymacikkeket. A comb...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet vékonyra felszeleteljük, besózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk állni úgy 10 percet. Közben felszeleteljük a paradicsomot és a mozzarellát. A hússzeleteket egy serpenyőb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű