40 dkg csirkemell
60 dkg mirelit borsó
1 kisebb hagyma
1 nagy paradicsom
friss zöldpetrezselyem
olívaolaj
só, bors
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük vele. Mikor félig kész belekeverjük a borsót és a felvagdosott zöldpetrezselymet. Ha szükséges felöntjük egy kevés vízzel és puhára főzzük.
Először elkészítjük a tempurát, ehhez csomómentesre keverjük vizet és a lisztet. A kukoricapelyhet egy mozsárban durvára zúzzuk és összekeverjük a kukoricaliszttel, sóval, cayenn...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A májat megmossuk, megtisztítjuk és kockákra vágjuk. 2. Egy nagyobb lábasban vagy serpenyőben a kacsazsírt felhevítjük, majd szépen sorban rádobáljuk a hagymákat, a májat, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemellet apróra kockáztam, sóval, borssal és fokhagymával összedaráltattam robotgéppel. Akkor jó, ha egynemű massza lesz az egész. Utána 4 réteg alufóliába csomagoltam, mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gombát, a vöröshagymát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd karikára vágjuk. A csirkecombokat megmossuk, majd olajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, megszórjuk frissen őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű