70 dkg csirkemell filé
4 db újhagyma
3 evőkanál mustár
1 csokor snidling
500 ml tejszín
ízlés szerint bébi répa (elhagyható)
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint olívaolaj
Az olajon a csirkemellet lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, (Én itt szoktam beledobni a répát, ha éppen van otthon, de ez elhagyható. Csak én szeretem benne) majd hozzá öntjük a tejszínt.
Ezzel egy kicsit össze főzzük, kb. 5 percig, majd mehet bele a mustár, amit szintén kb. 5 percig főzzünk vele.
A legvégén felszeleteljük az újhagymát és a snidlinget, majd hozzá keverjük a csirkés szószunkhoz és kész is vagyunk. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet kifilézzük, kiklopfoljuk. 2. Miután besóztuk a következő módon panírozzuk be: lisztbe forgatjuk, felvert tojásba forgatjuk, reszelt sajtba forgatjuk. 3. E...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézdinsztelt hagymára fölteszed a szíveket, fehéredésig kevered. ha kiengedte a levét, abban párolod, mindig egy pici vízzel pótolva az elfőtt lét. Tegyél bele 2 babért, 4-5 szem egés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágom, fűszerezem, majd a mustárral kikevert sajtkrémmel megkenem és jénai tálba rétegezem. Lefedem és 200fokon 50percig sütöm. Végül beborítom saj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű