4 nagyobb grill gomba
fetasajt
tejszínes krémsajt
fokhagyma
füstölt sajt
burgonya
liszt
tojás
só
bors
olaj
A fetasajtot összekeverjük a krémsajttal és a fűszerekkel.
A sajtot a gombafejekbe töltjük.
A reszelt füstölt sajtot rápúpozzuk a gombára, majd tepsiben készre sütjük.
Amíg sül, addig lereszeljük a burgonyát.
Liszttel, tojással és a fűszerekkel összekeverjük, majd bő olajban kisütjük
Főzzük meg a quinoát, süssük meg az édesburgonyát és a répát. A hagymát apróra vágva 1 evőkanál kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Ha nagyjából kész, hozzátesszük a fokhagymát. Sózzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük majd hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, aprítógépbe öntjük. Hozzáadjuk a tahinit, a zúzott fokhagymát, a sót, a citromlevet és az olívaolajat, és pulzál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit bontsd rózsáira, és párold meg kb. 3-4 perc alatt annyira, hogy még ropogós, bundázható legyen. Készítsd el a pakora masszát: egy mélyebb tálban keverd össze a csicser...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édeskömény külső héját leszedjük, a gumó alját és tetejét levágjuk, majd felszeleteljük hosszában. Próbáljunk vékonyabb szeleteket vágni, de figyeljünk rá, hogy ne essen szét, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű