Családireceptkönyv.hu

Töltött gombafejek lapcsánkával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 nagyobb grill gomba
fetasajt
tejszínes krémsajt
fokhagyma
füstölt sajt
burgonya
liszt
tojás

bors
olaj

Elkészítés:


A fetasajtot összekeverjük a krémsajttal és a fűszerekkel.
A sajtot a gombafejekbe töltjük.
A reszelt füstölt sajtot rápúpozzuk a gombára, majd tepsiben készre sütjük.
Amíg sül, addig lereszeljük a burgonyát.
Liszttel, tojással és a fűszerekkel összekeverjük, majd bő olajban kisütjük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Édesburgonya sült fokhagymával, fetával
Édesburgonya sült fokhagymával, fetával

Az édesburgonyákat felkockázom, és összekeverem olívaolajjal úgy, hogy minden oldalát érje. Egy tepsibe öntöm, mellé szórok nagy darabokra kockázott lila hagymát és rengeteg fokhag...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol

A karfiol rózsákat enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük. A besamel készítés: Egy lábasban a vajat felolvasztjuk,rászórjuk a lisztet, kevergetjük, majd apránként...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Tejszínes-kukoricás cukkíni
Tejszínes-kukoricás cukkíni

◾️A patisszont és a cukkínit megtisztítjuk, kimagozzuk és felkockázzuk. ◾️Kevés olajon lepirítjuk, majd mehet bele a zúzott fokhagyma, amit szintén picit megpirítunk. ◾️Felöntjük...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Spenot mártás
Spenot mártás

Az étolajjal és a lisztel rántást készitünk és fokhagyma préselövel rányomjuk a fokhagymát majd fölengedjük kb 4 dl vizzel. Hozzádjuk az apróra vágott spenotott a leveskockát öröl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk