4 nagyobb grill gomba
fetasajt
tejszínes krémsajt
fokhagyma
füstölt sajt
burgonya
liszt
tojás
só
bors
olaj
A fetasajtot összekeverjük a krémsajttal és a fűszerekkel.
A sajtot a gombafejekbe töltjük.
A reszelt füstölt sajtot rápúpozzuk a gombára, majd tepsiben készre sütjük.
Amíg sül, addig lereszeljük a burgonyát.
Liszttel, tojással és a fűszerekkel összekeverjük, majd bő olajban kisütjük
Az édesburgonyákat felkockázom, és összekeverem olívaolajjal úgy, hogy minden oldalát érje. Egy tepsibe öntöm, mellé szórok nagy darabokra kockázott lila hagymát és rengeteg fokhag...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA karfiol rózsákat enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük. A besamel készítés: Egy lábasban a vajat felolvasztjuk,rászórjuk a lisztet, kevergetjük, majd apránként...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A patisszont és a cukkínit megtisztítjuk, kimagozzuk és felkockázzuk. ◾️Kevés olajon lepirítjuk, majd mehet bele a zúzott fokhagyma, amit szintén picit megpirítunk. ◾️Felöntjük...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűAz étolajjal és a lisztel rántást készitünk és fokhagyma préselövel rányomjuk a fokhagymát majd fölengedjük kb 4 dl vizzel. Hozzádjuk az apróra vágott spenotott a leveskockát öröl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű