500 g csirkemell
0,5 fej vöröshagyma
330 g tejföl
2 ek étolaj
1 tk pirospaprika
1 ek liszt
só
bors ízlés szerint
víz
A felaprított hagymát olajon lepirítom.
Majd a csíkokra vágott csirkemellet hozzáadom. Fehéredésig pirítom.
Hozzáadom a sót, borsot és a pirospaprikát.
Elkeverem és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt puhára főzöm.
Eközben a tejfölben elkeverem a lisztet és ráöntöm a húsra.
Tovább főzöm míg besűrűsödik. És el is készült.
Tésztával tálalom.
1. Először lecsót készítünk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a füstölt szalonna kiolvasztott zsírjában megpirítjuk. A feldarabolt paprikákat és paradicsomokat is hozzáke...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálba tesszük. A burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük és a húsra szórjuk. Felka...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű1. Egy hőálló üvegtálat kikenünk kókuszolajjal. 2. A csirkemellet felszeleteljük, megmossuk, a szeleteket besózzuk, ízesítjük, majd a szeleteket egymás mellé a tálba pakoljuk. O...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű