Családireceptkönyv.hu

Csirkemell baconben


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 csirkemell, 18 szelet bacon, 6 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál paradicsomszósz, 1 teáskanálnyi csirkefűszer, só, bors, olívaolaj.

Elkészítés:


A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a húsokat. Ezt követően baconbe csomagoljuk mindegyiket. Az átkenés nem csak a jó íz miatt fontos, így a bacon rátapad a húsokra és nem bomlik ki a sütőben. A becsomagolt húsokat kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 30-35 percen át. Meg is fordítjuk, hogy minden oldaluk egyenletesen átsüljön.

Csirkemell baconben

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: ani44
Három ízletes házilag készített fűszerkeverék csirke
Három ízletes házilag készített fűszerkeverék csirke

Érdemes nagyobb mennyiséget bekeverni! Zárható üvegben hosszan tárolható!

Elkészítési idő: 1ora
Nehézség: Könnyű
share
Avatar SZÓJÁS-MÉZES PULYKAMELL RIZSTÉSZTÁVAL
Avatar Borbély László Kedvelnék Avatar Semenei Angelika Kedvelnék
SZÓJÁS-MÉZES PULYKAMELL RIZSTÉSZTÁVAL

A pulykát apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálban az ötfűszer keveréket összekeverjük a szójaszósszal és a mézzel (ha szeretnénk, kis őrölt chilit is adhatunk ho...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkés-gombás rizottó
Csirkés-gombás rizottó

Megpucoljuk a gombát, és csíkokra vágjuk. Fontos, hogy ne mossuk meg, mert akkor magába szívja a vizet, és úgy főni fog a saját levében, nem pirulni. Megmossuk, megszá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Fűszeres csirkemell sajtmártással
Csirkemell - Fűszeres csirkemell sajtmártással

1. A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk enyhén,majd sózzuk,borsozzuk. 2. A lisztbe keverünk piros paprikát. A húsokat bele forgatjuk és forró olajban, lassú tűznél kisütjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk