később
később
Elkészítése: A sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk, majd langyosra hűtjük. A zúzott fokhagymát, a fűszereket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát jó alaposan mossuk meg egyenként, és héjában tegyük fel főni enyhén sós vízben. 2. Mikor kést szúrunk bele, és érezzük, hogy a közepe is puha - kb. 50 perc főzés ut...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A burgonyát meghámozzuk, sós vízben puhára főzzük. 2. Forrón áttörjük, kis darab vajat belemorzsolunk, megsózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. 3. A tojások sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű