A rizst főzzük meg kétszer annyi vízben. Fontos, hogy hideg vízbe tegyük bele, és ne sózzuk! (A só megrepedezteti a rizs külső rétegét, így kijön belőle a keményítő, és emiatt raga...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt a langyos vízbe morzsoljuk, és megszórjuk a cukorral. 10 perc alatt felfuttatjuk. 2. A lisztet egy nagy tálba szórjuk, hozzáadjuk a sót, elkeverjük, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk, meghámozzuk és felkockázzuk. Feltesszük főzni sós vízben és miután megpuhult leszűrjük, majd krumplinyomóval összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a tejet ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű