20 dkg cukor
15 dkg vaj
3 db tojás
½ csomag vaníliás cukor
20 dkg liszt
½ csomag sütőpor
12 dkg mogyoró kicsit pörkölve intenzivebb az ize
A 20 dkg cukrot, a 15 dkg vajjal, 3 tojássárgájával, ½ csomag vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadunk 20 dkg lisztet, a ½ csomag sütőport és 8 dkg darált mogyorót, majd a 3 tojás felvert habját. Zsírozott tepsibe tesszük és 2-3 dkg mogyoróval és kristálycukorral meghintjük. 200 °C forró sütőben sütjük.
diós Sárika elkészítéséhez a vajat a porcukorral habosra keverjük, közben két adagban hozzáöntjük a tejet is. Egy másik tálban a lisztet és a sütőport összekeverjük, majd 2-3 lépé...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA banánokat egy villával pépesre törjük, összekeverjük a tojással, a cukorral, a vaníliás cukorral, majd felöntjük a tejjel. A sót, a sütőport és a lisztet összeforgatjuk, és egy h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűTojásokat, a cukorral habosra keverjük, utána bele keverjük a vajat. Ezután tesszük bele a lisztet és a többi anyagokat. A masszát pihentessük kb. 2-4 órát a hűtőben. Utána adagolj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fenti alapanyagokat összedolgozzuk a kókuszreszelék kivételével. Vizes kézzel kicsi gombócokat formázunk, és belehempergetjük a kókuszreszelékbe. 2 órára a hűtőbe tesszük, majd...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű