2 tojás
2 ek tejföl
só
bors
Töltelék:
sajtkrém
100 g zöldborsó
A tojást, a tejfölt és a fűszereket jól összekeverjük, ebből lesz a tojásos alap. Vékonyan olajozott sütőpapírra, vagy alufóliára öntjük, forró sütőben megsütjük kb. 10 perc alatt. Ha kicsit kihűlt, könnyebb leszedni a papírról, fóliáról. A tojásos alapot megkenjük a sajtkrémmel és rátesszük a zöldborsót és feltekerjük.
A zöldségeket megmostam,végeiket levágtam és feldaraboltam. Egy serpenyőben kókuszolajon elkezdtem megpárolni, fűszereztem, lefedtem és hagytam puhulni.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA SZALONNÁT APRÓ KOCKÁRA VÁGAOM. a HAGYMÁT MEGPUCOLOM ÉS APRÓRA ÖSSZEVÁGOM. EGY FAZÉKBA BELETESZEM AZ APRÓ KOCKÁRA VÁGOTT SZALONNÁT ÉS A HAGYMÁT, RÁÖNTÖÖM AZ OLAJAT (SZÜKSÉG SZER...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA céklákat 10 percre beáztatjuk langyos vízbe, aztán alaposan megsikáljuk, a szárcsonkot és gyökérvéget levágjuk, majd karcsú gerezdekre vágjuk. Nem feltétlenül kell meghámozni, me...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA burgonyát héjában megpároljuk. Meghámozzuk,karikára szeleteljük egy tűzálló tálba lerakjuk soronként megszórjuk borssal sajttal ismételjük míg el nem fogy,a végén felöntjük anny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű