menu

Családireceptkönyv.hu

Ganca


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg krumpli
kb. 1/2 kg liszt

zsír

Elkészítés:


A krumplit megfőzzük, mikor kész beletörjük a vízbe, amibe főztük és hozzákeverjük a lisztet. Amikor összeáll kiszaggatjuk és forró zsíron megpirítjuk. Tetszés szerint pirított hagymával, tejföllel, túróval tálaljuk.

Ganca

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pad thai bélszíncsíkokkal
Pad thai bélszíncsíkokkal

Minden zoldseget egyforma vatagsagu csikokra vagunk, ez esztetikailag is fontos, es azert is hogy kb egy idoben keszuljon el minden . A hust is vekony csikokra vagy kockakra vagjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Párizsis spagetti torta
Párizsis spagetti torta

A spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, pici pirospaprikával megszórjuk, majd rátesszük a párizsit, kic...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott galuska 2. - tejfölös-tarjás
Rakott galuska 2. - tejfölös-tarjás

A hagymát összedaraboljuk, és kevés zsíron megpirítjuk. A császárszalonnát és a tarját kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól összepirítjuk. Elkészítjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Dijoni burgonya
Dijoni burgonya

Dijoni burgonya – 3-4 adag, 500 kcal/adag Hozzávalók: 1 kg burgonya 2,5 dl tejszín 1,5 dl tej 2 evőkanál dijoni mustár 1 kis üveg kapribogyó 2 tojás sárgája 1 evőkanál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk