4 szelet csirkemell
1 db tojás XL -es
2 púpos evőkanál tejföl l 20%- os
1 kávéskanál virág méz
1 mokkáskanál fokhagymapor
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint delikát ételizésítő
2 dl napraforgó étolaj
1 evőkanál liszt
4 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítem a páclét kettő evőkanál tejfölhöz hozzáadom 1 db tojást, kávéskanál vegyes virágmézet ízlés szerint, sót, borsot,
delikát izésítőt, foghagymaport jól összekeverem, majd beleforgatom a csirkemell filéket és egy éjszakára hűtőbe teszem.
Másnap a pácléből kivett csirkemellfiléket az elkészített panírba forgatom. (3-4 kanál zsemlemorzsa, 1 kanál liszt, 2-3 csipet só)
Serpenyőbe olajat teszek és szép pirosra sütöm.
Párolt rizzsel, kovászos uborkával tálalom.
A csirkefarhát részéből kivágjuk a zsírmirigyet. Fazékba tesszük, felöntjük hideg vízzel. -Bele a tisztított és aprított zöldségek, a fűszerek, és feltesszük főni közepes lángon....
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA húst vágd fel kisebb darabokra és sózd, borsozd meg. A hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot vágd fel. Egy lábasba rakj egy kevés olajat vagy zsírt, rá a hagymát és kezd...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA kukorica pelyhet durvára törjük, belekeverjük a fűszereket, kb 1/3 arányba zsemlemorzsát és 1 ek étkezési kemény. Sütéskor a tempurából ebben forgatjuk meg a húst és sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat megtisztítjuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és sütőedénybe tesszük. A felezett barackokat lecsepegtetjük, majd vágott felükkel lefelé a húsra fektetjük. A besamel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű