1 kg csirkemellfilé
mirelit spenót
olívaolaj, só, bors, vegeta
2 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
Hirtelen süsd meg a fűszerekkel ízesített csirkemellet olívaolajjal kikent serpenyőben. A spenótpürét az összetört
fokhagymával forrósítsd fel és öntsd bele a tejszínt. Sóval, borssal, vegetával ízesítsd. A családnak tálalhatod főtt
burgonyával, te elégedj meg a spenót-körettel!
1. A csirkemellet megtisztítjuk a szokásos módon, majd kisebb kockákra vágjuk. 2. Ezután késes aprítóban a fűszerekkel együtt pépesítjük. Erősebb botmixerrel is dolgozhatunk a töb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGombát, hagymát felszeleteljük. Megsózott, megborsozott csirkedarabokat bőrével lefelé az alufóliára fektetjük, beborítjuk hagyma és gomba szeletekkel. Megsózzuk, megborsozzuk ma...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűPulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte. Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul. Cand acesta e topit, se pun pulpele. Acestea se lasa la pra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 darab pitához: 25 dkg (teljes kiőrlésű vagy tönköly) liszt fél csomag porélesztő 1 kk só kb. 1-1,5 dl langyos víz 1 evőkanál kókuszzsír felolvasztva A pitához való száraz ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű