3 ciocanele
50g unt
170g gorgonzola dulce
sare
600ml apa
Pulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte.
Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul. Cand acesta e topit, se pun pulpele.
Acestea se lasa la prajit pe ambele parti, cateva momente, pana prind o culoarea aurie. Dupa care se pun 200 ml apa si se lasa sa fiarba, iar cand scade apa, se mai pun 200 ml de apa, dupa se mai pun 200ml apa.
Eu am folosit doar 600ml apa, deoarece carnea era frageda, dar daca carnea voastra e mai tare, puneti mai multa apa, pana cand e moale.
Ultima data cand se pune apa, aceasta se lasa sa scada, de jumatate si mai apoi se pune gorgonzola.
Se mai lasa cateva momentele tigaia pe foc, pana gorgonzola s-a topit, iar carnea s-a "fiert" in sos.
1. Első körben a hagymából, paprikából és paradicsomból készítünk egy jó kis lecsós alapot. A lecsós alapot sóval, borssal és egy kicsi köménnyel ízesítjük. 2. Beledobjuk az apr...
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a szá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkét kockára vágjuk és megpirítjuk olajon/kókuszzsíron. Közben a zöldségmixet felrakjuk főni és a bulgurt is, mikor megfőttek egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe. Felöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy közepes nagyságú tepsit vékonyan kikenünk olívaolajjal. Elhelyezzük benne a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a zöldfűszerekkel, majd megfordítjuk és a másik olda...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű