málna.........
Ez egy nagyon egyszerű, de annál finomabb fagyi...5 evőkanál cukor és 6 dl tejet felforralok... forrás után még vagy 5 percet elég főzni... aztán alaposan le kell hűteni... 60 dkg málnára tettem 2 lapos evőkanál cukrot hagytam ráolvadni.. aztán ezt teljesen leturmixoltam...ha nem szereted a málna magját akkor egy sűrű teaszűrön nyomd át.. engem nem zavar tehát nálunk benne maradt...mikor a tej teljesen le van hűlve akkor egybe kevertem... felvertem 2,5 dl tejszínhabot... és azt is hozzá kevertem... majd ment a gépbe... nagyon finom habkönnyű fagyi van belőle.
Akinek nincs gépe.. tegye egy nagyon műanyag tálba mehet a fagyóba és 30 percenként legalább 3-4 alkalommal keverje át egy habverővel...
A hagymát kockázd fel, majd egy kis zsiradékon pirítsd meg. Add hozzá a májat, azt is pirítsd meg, majd fedő alatt kis lángon főzd puhára. Ha kell, adj hozzá egy kis vizet. Fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZöldségeket pároltam ételízesítős vízben. Amikor megpuhultak, jól lecsöpögtettem. 20%-os főzőtejszínt sóval, borssal elkevertem és a lecsöpögtetett tésztával, valamint a zöldség...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsük elő a hozzávalókat. A sajtot egy tálba reszeljük. Keverjük hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. 3-4 cm-es rudakat sodru...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűKeményre főzzük a tojásokat 10-12 perc alatt. Ezután hideg vizet engedünk rájuk, majd megtisztítjuk. Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a snidlinget...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű