- 2 db camembert,
- 2 marék dió,
- 1 db körte,
- 2 ek méz,
- só, bors,
- szárított kakukkfű,
- morzsolt rozmaring,
- 1 dl fehérbor,
A sajtokat 1-1 darab sütőpapírból gyűrt kis “fészekbe” ültetjük, körbe rakjuk a kockázott körtével, szeletelt bagettel. Őrlünk rá egy kevés borsot, szárított zöldfűszereket és meglocsoljuk pár csepp fehérborral, olívaolajjal, mézzel, megszórjuk a durvára vágott dióval. Az egészet.180 fokos sütőben 15 percig sütjük.
KRÉMSAJT: Egy edénybe rakok tészta szűrőt, ebbe tiszta konyharuhát. Rakok bele 330 gr tejfölt, ebbe beleforgatok 25 gr joghurtot (Én saját magam által készítettem használok, de...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek köze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst dupla mennyiségű enyhén sós vízben hagyományos módon puhára pároljuk majd hűlni hagyjuk.(azok a fajták jók,amik egy kicsit szétfőnek,mert csak akkor áll össze) Közbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni, kóstolni, ha megfelel sima vagy pirítós kenyéren fogyasztani
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű