100g porkolt mogyoro
75g kokuszolaj
2 kk carob por
50g xylit
20g kokusztejpor
Elkészítjük a pudingot. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd belekeverjük a felvert tejszínhabot. Ha magasabbra akarjuk a krémet, nyugodtan használjunk több tejszínt! Egy jénai tálat bebo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt elmorzsoljuk a meleg, de nem forró tejben, megszórjuk 1 ek cukorral és hagyjuk felfutni. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, a maradék cukrot, a vaníliás...
Elkészítési idő: 1 óra 45 p Nehézség: KönnyűA vaj kivételével elkezdem dagasztani a tészta hozzávalóit majd 10 perc elteltével hozzáadom az olvasztott vajat. Szép hólyagos, kissé lágyabb tésztát dagasztottam. Kelesztőtálban...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes